Happy Agency:

De vrolijkste marketing bedrijf in de regio van Ommen

Iedereen roept het, maar Happy Agency is écht anders:

marketing bedrijf?

Ja!
De ontwikkeling van jouw marketing én de uitvoering zijn in goede handen.

Budgetten vanaf €0

We zijn geen echte 'uren-club'. We hebben abonnementen, doen projecten, of werken gratis op basis van sweat equity.

Snel naar omzet

We bouwen sales funnels, een soort snelwegen naar omzet en groei. Ieder bedrijf heeft een sales funnel, maar de meeste functioneren nauwelijks.

Met Happy Agency kies je voor slimme online campagnes

Sales funnel banner
Second opinion:

Werkt mijn sales funnel wel?

Heb jij een webshop dan heb je een sales funnel. Maar produceert jouw sales funnel dag en nacht leads of omzet? Nee? Doe dan een second opinion met Happy Agency. Plan zelf een videogesprek in waarin we jouw (online) marketing doorlichten en verbeterpunten identificeren. Het gesprek duurt 30 minuten en is kosteloos en vrijblijvend en bevat onder andere:

  • Introductie sales funnel marketing
  • Second opinion: over jouw merk en positionering en propositie
  • Second opinion: over jouw website (seo, useability, techniek)
  • Second opinion: over jouw conversie aanpak en lead magnets
  • Laaghangend fruit: wat kun je vandaag doen om beter te worden?
Over ons

Wij zijn een marketing bedrijf

Marketing en design

Als marketing bedrijf zit marketing en design zijn bij ons in balans. Bij elke uiting die we maken denken we na over het effect. Bij elk advies denken we al in beelden en teksten die we later nodig zullen hebben. Dit levert vlotte producties op en zo spelen we snel in op veranderingen. Vanuit ons kantoor in de omstreken van Ommen zijn wij altijd bereikbaar

Tools en software

Wij gebruiken verschillende marketing software om onze klanten in de regio van Ommen het beste kunnen te ondersteunen.

Geen gezwam maar sales funnels

Iedereen met een website heeft een sales funnel, maar lang niet iedereen realiseert zich dat. Een goed werkende sales funnel is het hart van de zaak, juist daardoor ontstaat er een heldere focus op resultaat. De site of app is dus de spin in het web van alle activiteiten. Leidt er relevant verkeer naartoe en start wederkerige relaties, dan slaat de vlam in de pan.

Samenwerken banner
UX banner

Doelgericht, niet inputgericht

Als marketing bedrijf verkopen wij jou geen diensten of projecten die je niet nodig bent! Wij meten eerst je website en marketing en kunnen door die resultaten een geschikte plan voor jou bedenken.

Laat reuzen voor je werken!

Het is hoog tijd dat Google, Facebook, Twitter en LinkedIn voor jou gaan werken in plaats van andersom. Wij laten je zien hoe je dat doet.

Ervaring én energie

Wij combineren de onstuimigheid van de jeugd met een berg aan ervaring en mixen online en offline als een eersteklas gin & tonic.

Een greep uit de projecten van 2020

Hit the ground running...

Doel: Meer autokopers in de showroom

Door de site om te bouwen kwamen er veel meer vragen via de chat binnen. De chat leidde naar bezoek en bezoekers worden kopers. Door online advertising en automation is het verkeer naar de site vertienvoudigd

   Abonnement

Doel: Brexit omzetdaling voorkomen bij Engels transportbedrijf

Herbouw website en lead generatie funnel op basis van Google Ads. Advies op basis van doorlopend online marketing dashboard.

   Project en Abonnement

Doel: Merkontwikkeling en boosten van omzet in zeeaquarium shop

Site herbouwd en online advertising opgezet. Automation door middel van een nieuwsbriefcyclus met daarin de laatst binnengekomen koralen.

   Sweat equity

Doel: Meer bekendheid bij de consument voor het flagship product

Effectieve sales funnel met e-mail automation ingericht voor de verspreiding van product samples met houtolie.

   Project en Abonnement

Doel: Genereren Europese traffic naar webshop met innovatieve 3D printers

Online advertising, vooral Facebook en Google Ads, in 25+ landen. Nieuwsbriefmarketing. Online marketing dashboard.

   Project

Doel: Eigen project, verkoop unieke woningdecoraties

Ontwikkeling merknaam en logo, webshop, back-end, online advertising. Productie van de uiteindelijke beelden voor wanddecoratie. Kortingsbon-strategie. Deel van de opbrengst gaat naar project in Kenia.

   Sweat equity
Wat iedere ondernemer moet weten over sales funnels

Ontvang kosteloos onze 10-delige Sales Funnel Cursus!

Testimonials

If you are happy, we are happy!

Henk LavermanDirecteur WOCA Nederland BV
Lees verder
Het is heel prettig om elke paar weken met een marketeer de voortgang en nieuwe plannen te bespreken. Tussentijds bellen of mailen we als er beslissingen genomen moeten worden over marketingzaken waarbij we zijn advies willen horen. Recentelijk hebben we ons beste kwartaal ooit gedraaid, we zijn dik tevreden dus.
Jim RitchieManaging Director Flexitrans Ltd.
Lees verder
We have been working with Arjan for a number of years. He has helped us with website hosting, design, seo and sales and marketing techniques. We have seen our business enquiries increase by 500% due to Arjans’ modifications.
Marc van AmersfoortOprichter en directeur Onprove BV
Lees verder
Marketingkennis hadden we niet, en ruimte voor dure adviseurs of medewerkers op dat moment ook niet. Toen bleek het abonnement precies te bieden wat we nodig hadden.
Jan SwartsEigenaar JHS Fitness
Lees verder
Met die abonnementsvorm is het ontzettend transparant en duidelijk wat de kosten zijn. Plus wat enorm fijn is; het altijd maar eenvoudig contact kunnen leggen voor een zogenoemde “fastball”. Snel schakelen is voor mij echt essentieel, Arjan voelt mij daar prima in aan. Conclusie: een helder abonnement met een superfijn en makkelijk contact. Absoluut een aanrader.
Evert WobbenDirecteur Wobben Schildersbedrijf
Lees verder
Via een aanbeveling kwamen wij terecht bij Jimmy om onze website te moderniseren. Sinds de nieuwe site online is beheert hij deze volledig, en als er iets gewijzigd moet worden kunnen we altijd mailen of bellen. Onze website is in vertrouwde handen en dat willen we graag zo houden. Wij kunnen dit zeker aanbevelen.
Robin Frongink Directeur Bamsign
Lees verder
Jimmy heeft onze website grondig vernieuwd. Tevens heeft hij er een erg leuke film en fraaie foto’s voor gemaakt. We zijn zeer tevreden, ook over de service nadien bij het aanpassen van tekst en beeld. Wij bevelen Jimmy zeker aan!
Wouter WolfkampCreative director Nortoir
Lees verder
Als je zoekt naar een betrouwbare partner met talent voor het ontwikkelen van een goed functionerende website ben je bij Jimmy aan het juiste adres. De persoonlijke touch waarmee Jimmy handelt is erg prettig. Wij kwamen vanuit ons bedrijf met veel last-minute wijzigingen en en flink eisenpakket. Dit heeft Jimmy uitstekend opgepakt. Het meedenken tijdens het ontwerpproces was erg prettig. Jimmy handelt niet alleen, maar bouwt samen met de klant aan het eindproduct.
Previous
Next

Een blik in onze toolbox:

Ik wil meer weten: